Vi står for udskiftning af vinduer

Knirker og knager det fra døre og vinduer?

Alt bliver slidt med tiden – også dine døre og vinduer. Selvom du måske ikke tænker meget over det, er dine døre og vinduer med til at sætte stemningen i hjemmet. Hvis de er gået i stykker, ikke lukker tæt eller måske er utætte, vil du hurtigt mærke det. Derfor skal du sørge for at få udbedret skaden og vedligeholde.

Stabil Byg har mange års erfaring med reparation af døre og vinduer samt udskiftning vinduer efter mål. Vi har udført montering af vinduer for mange tilfredse kunder i og omkring Hedehusene, Roskilde, Taastrup. Brønshøj og omegn. Skal vi også komme forbi dig?

Vi laver både reparationer og udskiftning af døre og vinduer. Ønsker du et vindue eller en dør, hvor der ikke før har været en, klarer vi også snildt det. Det vigtigste for os er, at vi efterlader et resultat, som du er 100 % tilfreds med – og som holder i mange år fremover.

Isætning af nye vinduer giver et bedre indeklima

Du risikerer varige fugtskader, hvis dine vinduer eller døre er utætte. På vores nordlige breddegrader kan vejret være hårdt, og når regnen pisker mod ruderne, skal de helst slutte tæt, så der ikke siver vand ind. Det kan forårsage råd i træværket og ødelægge hele vinduet og muren.

Gode vinduer og døre har også en del at sige for dit indeklima generelt. I ældre huse er energirapporten måske ikke den bedste, og du skal bruge mange penge på at varme op og samtidigt sørge for at få luftet ud, så der ikke bliver fugtigt. Med udskiftning af vinduer og døre kan du forbedre indeklimaet og spare mange penge på din varmeregning. Mange gange kan du også få tilskud til at energioptimere boligen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vil du gerne høre mere om priser og muligheder for isætning af vinduer eller døre? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os. Når vi har fået flere detaljer om det ønskede arbejde, kan vi komme med et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller døre.

Få ​et uforpligtende tilbud

Tøv endelig ikke med at kontakte os for et tilbud på lige netop din opgave.

Selvom din tømreropgave måske ikke står her på hjemmesiden, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt

Stabil Byg​

CVR: 40700544

​Svenskelejren 4, 1. th., 2700 Brønshøj

Telefon: 25 59 37 09

E-mail: kontakt@stabilbyg.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

25 59 37 09