Drømmer du om et nyt tag?

Vi udfører alle former for tagrenovering

Stabil Byg sørger for alt, når dit tag skal opdateres eller udskiftes. Vi arbejder både med hele tagkonstruktionen og lægning af tag samt små reparationer af tagsten eller andet. Uanset hvilket tag du har på boligen, tager vi opgaven på os.

​Vi udfører udskiftning af tag eller tagarbejde på:

  • ​Eternittag
  • ​Tegltag
  • ​Tagpap
  • ​Skifertag
  • ​Bølgeeternit
  • ​Tagplader

Vi holder til i området nær Hedehusene, men har kunder fra Roskilde, Taastrup. Brønshøj og mange andre steder på Sjælland. Skal vi også komme forbi dig?

Det vigtigste for os er, at du er 100 % tilfreds med resultatet. Vi går meget op i god kommunikation – hvilket også betyder, at vi altid overholder alle aftaler.

Drømmer du derimod om et nyt køkken, udskiftning af vinduer og døre, eller en ny træterrasse, så kommer vi også gerne forbi med et smil.

Et nyt tag eller en lækker kvist – vi ordner det hele

En overetage kan virke lille og indelukket pga. skråvægge og små rum. Sætter du en kvist på taget eller laver ovenlysvinduer, giver det pludseligt helt andre muligheder i rummene. Mange vælger enten at få sat vinduer i taget eller få lavet en kvist, så de bedre kan udnytte pladsen på overetagen.

Skal du alligevel have lavet nyt tag, hvor hele tagkonstruktionen skal renoveres, kan du lige så godt få lavet det hele samtidigt.

Tagarbejde i forbindelse med nybyggeri

Bygger du et nyt lækkert hus, skal du selvfølgelig have et nyt tag, der passer i stilen – og som holder i mange år. Dét får du hos Stabil Byg. Vi har masser af erfaring med nybyggeri, og vi hjælper dig hele vejen i mål med den nye bolig.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du ønsker en specifik pris på din tagopgave, er vi nødt til at komme ud og kigge på projektet først. Vi prøver altid at finde frem til gode og fair priser på lægning af nyt tag og andet tagarbejde. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne – eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på f.eks. en tagrenovering. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få ​et uforpligtende tilbud

Tøv endelig ikke med at kontakte os for et tilbud på lige netop din opgave.

Selvom din tømreropgave måske ikke står her på hjemmesiden, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt

Stabil Byg​

CVR: 40700544

​Svenskelejren 4, 1. th., 2700 Brønshøj

Telefon: 25 59 37 09

E-mail: kontakt@stabilbyg.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

25 59 37 09